سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

93/2/11
11:0 ص

دکتر عزیزی ، رئیس کمیسون اجتماعی مجلس جمعه شب در برنامه نبض شبکه خبر که در مورد تجمیع  صندوق های بیمه ای بود ضمن موافقت با تجمیع صندوق تامین اجتماعی با دیگر صندوق های بیمه ای در حمایت از کارگران ، مطالبی تامل برانگیز گفتند که بنده در این یاداشت با نگاهی به گذشته پاسخ ایشان را می دهم.


به گزارش عصر خبر ،جناب آقای عزیزی در بخشی از سخنان خود در مناظره گفت: دولتی ها اگر حقوق 970هزارتومان دریافت می کنند مبلغ 49 هزار تومان بابت حق
  بیمه پایه سلامت پرداخت می نمایند ولی کارگران  اگر  900 هزارتومان حقوق بگیرند  81 هزار تومان بابت درمان پرداخت می کنند، ولی اگر تجمیع انجام شود کارگر 5 درصد حقوق را می پردازد که حدود 30 هزار تومان می باشد  و این به نفع کارگر است.
این حرف عزیزی دو حالت دارد:
اول اینکه وی اصلا قانون را مطالعه نکرده و فقط  به دلیل  پزشک بودن که این طرح کاملا به نفع پزشکان می باشد از تجمیع صندوق های بیمه ای  حمایت می کند زیرا در جزء3 بند د ماده 38 آمده است حق بیمه پایه سلامت خانوار مشمولین تامین اجتماعی  مطابق قانون تامین اجتماعی می باشد و این بند نشان می دهد با اجرایی شدن این قانون  کارگر می بایست  همان نه بیست و هفتم را بابت درمان پرداخت نماید.

حالت دوم : اگر وی قانون را قبلا را مطالعه کرده بود و در این برنامه خدای نکرده  به عمد قصد داشت به کارگران القاء نماید با اجرا شدن این قانون  کارگر فقط 5 درصد از حداقل حقوق را مانند دیگر اقشار جامعه به عنوان حق بیمه پرداخت می نماید، پس گناه کبیره  انجام داده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در این مناظره تاکید داشت که کارگران اطلاعی از این قانون ندارند و این شانتاژها و مخالفت ها از سوی کسانی هست که حقوق چند میلیونی از تامین اجتماعی دریافت می کنند و این از حقوق کارگران گرفته می شود . به گزارش عصر خبر ، بنده از ایشان می پرسم  شما که اینقدر به فکر حق و حقوق کارگران هستید و در حد یک مدافع سینه چاک کارگران  ظاهر گشته اید  ، چرا زمانی که جناب آقای مرتضوی دوست عزیز شما مدیریت تامین اجتماعی را  برعهده داشت و همگان می دیدند که چطور در تامین اجتماعی توسط مدیریت ، پول کارگران  حیف و میل می شود و برای کارهای سیاسی خرج می شود و به دوستان آقای مرتضوی پرداخت می شود و کارگران عزیز ، نسبت به این موضوع  معترض بودند و .... ، شما و برخی از افرادی که بعدا مشخص شد از پول کارگران چیزی نصیب آنها شده است چرا  تا روز آخر از مرتضوی حمایت می کردید .

عزیزی در این مناظره بارها گفت من دلم برای کارگران می سوزد ولی من هرچی فکر کردم نتوانستم بفهمم چگونه زمانی که پول کارگران برای مسائل انتخاباتی خرج می شد و یا به صورت وام و یا با نام های دیگر از کیسه کارگران می رفت، ایشان اینگونه دلسوزی نمی کردند.

عزیزی در قسمت دیگری از سخنان خود گفت، تامین اجتماعی به کارگران خیانت می کند بنده از ایشان می پرسم که تامین اجتماعی به ما کارگران خیانت می کند یا  شما و برخی دیگر از نمایندگان مجلس ، که هر چند وقت یک مهمان ناخوانده بر سفره ما کارگران می نشانید و تامین اجتماعی را وادار می کنید که از پول ما کارگران و حق زن و بچه هایمان برای دیگران خرج نماید.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در بخشی از سخنانش تاکید داشت که در این قانون اموال بخش درمان تامین اجتماعی متعلق تامین اجتماعی است و دولت قصد تصاحب آن را ندارد .حال بنده به ایشان پیشنهاد دیگر می دهم آقای عزیزی  منزل و خودرویی که دارند و همچنین حقوق هایی را که دریافت می نماید ، به نام ایشان باشد ولی پول را به ما بدهد تا ما به ایشان بگوییم چگونه از پول استفاده نماید و پول را خرج کند ، اگر ایشان پذیرفت ما کارگران هم نظر ایشان را قبول می کنیم.

عزیزی در جواب مخالفت های آقای صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به وی فرمودند که  شما حالیتون نیست و چندین مرتبه این حرف را تکرار نمود. اما در پاسخ وی باید گفت شما که حالیتون بود  چرا از مرتضوی که آن همه تخلف در تامین اجتماعی انجام داده بود و یا با آن شاهکارش در ماجرای کهریزک که قلب مقام معظم رهبری را به در آورد حمایت کردید.

جناب آقای عزیزی، شما در روز دوم اردیبهشت  سال 1392 در گفتگو با خبرنگار یکی از پایگاه های خبری  به صراحت از مالیات 5/1 میلیون تومانی پزشکان انتقاد کردید و گفتید بنده به عنوان یک پزشک عمومی به مشکلات این قشر  اشراف کامل دارم.حال آیا ما کارگران نباید از خود بپرسیم که حضرتعالی و دیگر پزشکان موافق تجمیع صندوق تامین اجتماعی با دیگر صندوق های بیمه ای فقط به دنبال  منابع مالی بخش درمان تامین اجتماعی که چیزی در حدود 6 هزار میلیارد می باشد هستید تا در جهت رضایتمندی برخی پزشکان بکار گیرید تا بدینوسیله پزشکان را از خود راضی نمایید.

رییس کمیسیون اجتماعی از تهیه نامه‌ای با 164 امضا در حمایت از سعید مرتضوی رئیس سازمان تامین اجتماعی به دلیل عملکرد مطلوبش در سازمان تامین اجتماعی خبر داد . عبدالرضا عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این مطلب افزود: مرتضوی در دوران مسوولیت خود بسیار قوی عمل کرده و توانسته 35 هزار میلیارد تومان که این سازمان از دولت طلبکار بوده را دریافت کند. وی تصریح کرد: همچنین مرتضوی در دوران مدیریت خود در سازمان تامین اجتماعی حدود 1200 میلیون تومان بدهی به بیمارستان‌ها و داروسازان را پرداخت کرده است.

رییس کمیسیون اجتماعی خاطرنشان کرد: مرتضوی همچنین توانست رییس شستا را که برای خود حکومت مستقلی انجام داده بود ، برکنار کند. عزیزی با بیان اینکه این نامه به امضای 164 نفر از نمایندگان رسیده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه نامه‌های بالای 150 امضا می‌بایست در صحن علنی مطرح شود، امیدواریم که فردا این نامه در صحن علنی مجلس قرائت گردد( خبر آنلاین : رییس کمیسیون اجتماعی، از مرتضوی حمایت کردم، چون ارتباط دارد و می تواند کار کند ) .

 

رضا زاده، هادی.(25 اسفند 1392). علت حمایت رییس کمیسیون اجتماعی مجلس از سعید مرتضوی چه بود؟ برگرفته از سایت عصر خبر به شماره 38318  .

نظر وبلاگ در خصوص مطالب فوق(وبلاگ حاضر تابع قوانین رسمی کشور و معتقد به رعایت اخلاق حرفه ای بوده و قصد توهین یا هجمه بر هیچ فرد ، گروه و یا سازمانی را نداشته و حق سازمان بهزیستی و هر ذی نفع حقیقی و حقوقی دیگری برای ارسال جوابیه و ارایه هرگونه توضیح مستند با در نظر گیری قوانین و رعایت اصول اخلاقی محفوظ است . انتخاب و تشریح اخبار خاص نیز در راستای اصلاح انحرافات ، کج روی ها، کاستی های احتمالی و موارد همانند صورت پذیرفته و توسعه و تقویت حوزه بهزیستی و خدمات رسانی و خدمات گیری حرفه ای ، مد نظر دست اندرکاران وبلاگ می باشد ):  

 

بنظر ما انقلاب اسلامی بعد از مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگی و تحریم های اقتصادی ، در دوره جدید بالندگی خود می بایست آماده مقابله با شبیخون های اقتصادی ، اصلاح مدیریتی و حاکم کردن فرآیندهای نظارتی بر کار مدیران گردد و این مقولات را جزو مقولات دارای اولویت قرار دهد. روی سخن ما به هیچ کس و هیچ جریان و هیچ مدیری نیست. آفت فوق متاسفانه بدلیل حاکمیت نگاه رافت مدار اسلامی در نظام اداری ، در حال پیشرفت است . قصد گله گذاری از سازمان های نظارتی و بازرسی نیز وجود ندارد. قصد تشریح چگونگی رشد این افت نیز وجود ندارد که خود مقالی جداگانه می طلبد.

آنچه که برای ما مهم است پاسخ طلبی بخش های تخصصی ، افکار عمومی و جریان رسانه ای از برخی مدیران است. نزدیک به یک سال است که با دلی پر خون و زبانی نگاه داشته شده ، قصد اصلاح داریم . نزدیک یک سال است که از مگوها هیچ حرفی نمی زنیم ، اما دیر نباشد زمانی که بسیاری از مگوها گفتنی شده و برای خیلی ها مایه تاسف ، برخی خیلی ها سوژه پیگیری و برای خیلی ها باعث خجالت خواهد شد. این بیانات نه یک تهدید است و نه یک گردنه گیری . اگر اصلاح بوجود آمد ، همه چیز طبق روال گذشته بوده و می ماند . وای به روزی که این رویکرد ما باعث تشدید انحرافات شده باشد؟

اما در خصوص مقاله حاضر، ما نیز از برادر عزیزمان دکتر عزیزی، پرسشگری های خاصی در حوزه بهزیستیو همچنین عملکرد کمیسیون اجتماعی در دوره تصدی ریاست ایشان ، داشته و داریم و امیدواریم با نشستی مشترک، بخشی از این مسائل حل گردد. خوانندگان عزیز وبلاگ، منتظر اخبار تکمیلی باشند.          یا علی


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
بهزیستی ، اخبار بهزیستی ، ficdsjd ، علی ربیعی ، بهزیستی پرس ، hofhv ficdsjd ، آسیب اجتماعی ، اعتیاد ، فقر ، متادون ، کمپ ، وزیر تعاون ، فقرزدایی ، رفاه اجتماعی ، aofhv ficdsjd ، ترک اعتیاد ، ربیعی ، قلی نیا ، مواد مخدر ، نقد بهزیستی ، همایون هاشمی ، کودکان کار ، کودکان خیابانی ، معلولان ، کودک آزاری ، کودکان کار ، مجلس شورای اسلامی ، دکتر قلی نیا ، شهرداری ، طلاق ، پیشگیری ، دیوان عدالت اداری ، داستانک ، درد ، حاشیه ، حقوق معلولان ، پزشک محوری ، جرم ، جک ، تغییر مدیر بهزیستی ، بودجه 93 ، بودجه بهزیستی ، انتصابات مدیریتی ، اس ام اس خنده دار ، اعتیاد زنان ، طنز ، زنان سرپرست خانوار ، سازمان بهزیستی ، ساماندهی کودکان خیابانی ، سیاست اجتماعی ، احمدی نژاد ، دکتر عزیزی ، سبد کالا ، لطیفه ، مدیریت بهزیستی ، مراکز بازتوانی ، مرگ 15 کودک ، مرکز توسعه پیشگیری ، کمیسیون اجتماعی ، فاطمه آلیا ، فکاهی ، صابری ، فحشا ، کمیسیون اجتماعی ، کودک خیابانی ، کودک کار ، مناسب سازی ، معلولیت ، مشایی ، کودکان خیابانی ، کودکان بی سرپرست ، کودکان معلول ، کور ، مشکلات بهزیستی ، مشکلات معلولین ، مصلحت‌اندیشی ، معصومه ابتکار ، معلول ، معلولین ، من یک روحانی هستم ، ناامیدی ، نابینا ، نارمک ، نارمک ، ناصر کاشانی ، نامه دویست تن از مددکاران اجتماعی ، نان یتیم ، ناهنجاری‌های ژنتیکی ، ناکارآمدی سازمانی ، نرگس پرستاری ، نظارت بر مهدها ، نظرات معلولین ، نفریه ، نقاشی ، همخانه ، همیار نوروزی ، وازدگی کارکنان ، وال استریت ، وبسایت های سازمان بهزیستی ، وبلاگ ، وجدان بیدار ، نمایندگان مجلس ، نوبت بهزیستی ، نورروز ، نیت بازدیدکنندگان ، هاشمی ، هدفمندسازی یارانه ها ، هدفمندی یارانه ها ، هزینه انتقاد ، هزینه ایاب و ذهاب ، هلال احمر ، همایش ملی ، مهد ستایش ، مهد سه ستاره ، مهد کودک ، کمربند ، کمیته امداد ، متولی حوزه اجتماعی ، مجلس ، کودکان بد سرپرست ، کودکان بهزیستی ، کمیسیون اجتماعی مجلس ، کنش سیاسی ، کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست ، وظایف بهزیستی ، وعده های بهزیستی ، وعده های همایون هاشمی ، یارانه اعتیاد ، یارانه برگ مشاوره ، یارانه نگهداری ، یتیم ، یتیم خانه ، یک چلوکبابی بزنیم ، کار مفید ، کارتن خواب ، کارتن خوابی زنان ، کاندیدای دولت ، کاهش فقر ، کرامت انسان ها ، فراکسیون حمایت از حقوق معلولین ، فراکسیون دفاع از حقوق معلولین مجلس ، فرزند خواندگی ، فرزند معلول ، فرزندان بهزیستی ، فروش املاک و اموال مازاد ، فساد اقتصادی ، فساد سازمانی ، فساد مالی ، فعالیت انتخاباتی ، صرفه جویی اعتبارات هزینه ای ، ضعف مدیریت ، ضعف مدیریت بهزیستی ، طرح تکریم ارباب رجوع ، طرح رسیدگی به اموال مسئولان ، طرح همیاران ، علی لاریجانی ، علی کریمی ، غلو درمانی ، غنیمت خوار ، قالیباف ، قانون برنامه پنجم ، قانون جامع حمایت معلولان ، قانون حمایت از معلولان ، فاطمه دانشور ، فقر زدایی ، فقر و فحشا ، کهریزک ، کودکان بی شناسنامه ، فیلم ، قوه قضاییه ، کار جهادی ، کفش پاره ، مرکز نارمک ، مستمری ، مستمری بهزیستی ، مستند ، مراکز مشاوره ، مراکز نگهداری ، مردار ، مدیریت سبز ، مدیریت محیط زیست ، مدیریت نمایشی ، ماده 190 ، مال نامشروع ، ماه عسل ، مجید ابهری ، مجید رضازاده ، محرومیت زدایی ، محمود محمد زاده ، مددکار ، مددکاران اجتماعی ، مدیر بهزیستی ، مدیر کل ، گرسنگی ، گرسنگی و سیری ، گرمخانه ، گروه همیار ، گزینه های روی میز ، گمرک ، لایحه بودجه ، لبخند ، لبنان ، ستاد انتخاباتی ، سرقت ، سرقت از بیت المال ، سرما ، سریال آوای باران ، سعید شبستری ، سفرهای استانی ، سفیران طلایی ، سفیران طلایی بهزیستی ، سلامت جسمی ، سلامت روانی معنوی و اجتماعی ، سمینار درمانی ، سنگدل ، سهام دار شدن ، سو استفاده فصل پنج بودجه ، سواستفاده ، سوال از رییس سازمان بهزیستی ، سوره ماعون ، سوژه ، سونامی کودکان کار ، رسول طالبی ، رئیس سازمان بهزیستی ، رانندگی ، راه چمنی ، راهبردهای تحول آفرین ، راهکارها ، رفت و آمد معلولان ، روحانی ، روز پدر ، روزنامه ایران ، روسپی گری ، رویا احمدیان ، رییس آینده بهزیستی ، رییس جمهور ، زنان خودسرپرست ، زنان روسپی ، سید سعید آرام ، سید منتظر شبر ، سیستان و بلوچستان ، شب های ناامیدی ، شبه خانواده ، شبیه پدر ، شبکه معلولین ، شعار ، شعار درمانی ، شعر ، ساماندهی کودکان کار و خیابانی ، سازمان نظام روانشناسی ، زنان معلول ، زهرا نوپرست ، زیر ساخت ، سازمان بازرسی ، عاطفه ، عذرخواهی رئیس جمهور ، عراق ، عروسک ، عزیزی ، عصر خبر ، عقب‌ماندگان جسمی و حرکتی و ذهنی ، علمداری ، شهرداری تهران ، شهریه مهد کودک ، شهید ، شورای شهر ، شیرخوارگاه آمنه ، شکایت از رسانه ، شکایت حقوقی ، اعتیاد مردان ، اعتیاد کودکان ، افزایش حقوق ، افشاگری ، افکار عمومی ، اقدامات بهزیستی ، الگوهای ترک اعتیاد ، امام رضا ، امنیت شغلی ، امور اجتماعی ، انتصابات ، استانداری ، استخدام سه درصد معلولان ، اشتغال ، اشتغال فرزندان تحت سرپرستی بهزیستی ، اشتغال معلولان ، اصحاب حلقه ، اعتبارات استانی ، اعتراض ، آسیب نوظهور ، آسیب‌دیدگان اجتماعی ، آسیب‌های اجتماعی ، آقا میری ، آمار آسیب ها ، آمار غیر واقعی ، آموزش شهروندی ، آموزش و پرورش ، آیین نامه اجرایی ماده 190 ، ابوالحسن فقیه ، اتباع خارجی ، اتهام بهزیستی ،
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ