سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

92/12/19
10:0 ص

 

دنیا دختری شش ساله است که از سال 1386 تحت سرپرستی بهزیستی کرمان قرار گرفته(درمهرماه سال 86، ماموران کلانتری یازده کرمان کودکی بی‌سرپرست رامشاهده کردند و پس از طی مراحل قانونی وی را تحویل شیرخوارگاه مادر این شهر دادند) و دراین مدت به علت آنچه بنابرگزارش خودمددکاران بهزیستی «فقر فرهنگی و محیطی!» عنوان گردیده است دنیا،دچار مشکلات ذهنی (کند ذهنی منجر به معلولیت) شد.


مسوولان شیرخوارگاه با اینکه متوجه این موضوع شده بودند، دنیا را پس از سه سال و یک ماه و شش روز، در تاریخ 23 آذر ماه 1389 تحویل مرکز امام رضای بخش زنگی‌آباد کرمان دادند. در این مرکز از کودکان بی‌سرپرست سالم نگهداری می‌شود اما دنیا مشکل ذهنی پیدا کرده بود و نباید به آنجا می‌رفت! برخلاف گزارش روانشناسان و مددکاران که اعلام می‌کرد کودک دچار معلولیت است. دنیا درمرکز «امام رضا» کرمان پذیرش شد. مرکز امام رضا، بدون توجه به این موارد، دنیا را به مدت یازده ماه و چهار روز نگهداری کرد و سپس در تاریخ چهارم آذر 1390، وی را تحویل مرکز نگهداری از کودکان معلول ذهنی شهید فیاض‌بخش دادند. اما دنیا فقط سه روز در مرکز فیاض بخش زندگی کرد. پس از معاینه پزشک مرکز و مددکاران (خانم دکتر ی خانم م و خانم س) در تاریخ هشتم آبان ماه سال 1390، «دنیا» فاقد صلاحیت نگهداری در مرکز فیاض‌بخش شناخته شده و در تاریخ نهم آبان 1390 مجددا تحویل مددکار مرکز امام رضا زنگی‌آباد ‌شد. این مرکز بدون اجازه مراجع قضایی، سرپرستی موقت این کودک را به یک شبه خانواده سپردند که آن خانواده هم پس از مدتی این کودک را به مرکز امام رضا بر‌گرداند و نهایتا پس از گذشت 16ماه «دنیا» در فروردین ماه 1392تحویل مرکز آشیانه علی کرمان شد. اینجاست که باپیگیری دقیق مسوولان ومددکاران این مرکز پرده از رازهای هولناکی برداشته شد و ماجراهای شوم آمده برسر این کودک خردسال، آشکار شد. نخستین جرقه‌های پیگیری این ماجرا زمانی مشخص ‌شد که درهنگام تحویل دنیا به «آشیانه علی»، با توجه به مشکلات روحی و روانی دنیا وآثارشکنجه و ضرب و جرح و عدم توانایی کودک درتکلم (با وجود داشتن شش سال سن) مددکاران خواستار صورتجلسه روز تحویل شدند و مددکار مرکز فیاض بخش به صورت مکتوب اظهار داشت که هنگام تحویل دنیا به مرکزفیاض بخش، وی ازناحیه سر، گردن، بدن وپا دچار زخم‌هایی که از گذشته ایجاد شده بوده است، مددکار مربوطه به دلیل اینکه تقصیر به گردن مرکز «فیاض بخش» نیفتد به صورت مکتوب و با ذکر شماره تلفن خود حاضر به شهادت در این مورد شد.

مرکز «آشیانه علی» با توجه به وضعیت دنیا در تاریخ 21 مهر 1391، وی را به مرکز مشاوره ارجاع داد و پزشک مرکز مشاوره دکتر بنی‌اسدی پس از معاینه اظهار داشت که رفتارهای کودک ناشی از فقر محیطی و عدم توجه به پرورش کودک درکودکی بوده است. دکتر بنی‌اسدی همچنین گفته است که کودک مورد آزارجنسی قرار گرفته و همچنین ایجاد شکنجه، ضرب و جرح وکودک‌آزاری را درباره دنیا تایید کرده است. درهمین زمان «دنیا» برای پیگیری درمان به بیمارستان سیدالشهدا وسپس بیمارستان روانی شهید بهشتی فرستاده شد و داروهایی جهت بهبود وضعیت وی تجویز شد. کار به جایی رسید که هیچ یک از مراکزی که دنیا در آنجا نگه داشته می‌شد مسوولیت این اتفاقاتی که افتاده را قبول نکرد. در تاریخ بیست و پنجم ماه شهریور 1392 جلسه‌یی باحضور کارشناس مسوول شبه‌خانواده بهزیستی، مددکاران مرکز فیاض بخش و مسوولان مرکز امام رضا و نماینده آشیانه علی در دفتر حراست بهزیستی کرمان تشکیل ‌شد و موضوع دنیا مورد بحث گذاشته می‌شد اما باز هم هیچ یک از مراکز مسوولیت را به گردن نگرفتند و دایره حقوقی بهزیستی مامور پیگیری موضوع شد.

گزارش دایره حقوقی چه می‌گوید

دایره حقوقی بهزیستی با توجه به مدارک موجود و ارجاع دنیا به پزشک قانونی و تحقیق از مراکز مختلف، گزارش مکتوب خود را در تاریخ 28 مهر سال جاری به مدیرکل بهزیستی کرمان اعلام داشته و اظهار داشت که کودک مورد ضرب و جرح و شکنجه و کودک‌آزاری و آزار جنسی قرار گرفته و با توجه به مشاهده آثار سوختگی روی بدن دنیا پزشکی قانونی برای وی دیه تعیین کرده است. دایره حقوقی سازمان بهزیستی در پایان گزارش خود اظهار داشت «از آنجایی که جرم از جرایم مشهود است و نظر پزشکی قانونی احراز شده و هر سه مرکز اظهار بی‌اطلاعی کرده و مسوولیت را نپذیرفتند؛ غمض عین خلاف قانون و این موضوع باید در محاکم قضایی پیگیری شود تا حق «دنیا»ی بی‌پناه و مظلوم ستانده شود.»

امروز پس از گذشت بیش از سه ماه از آخرین گزارش به بهزیستی استان کرمان هنوز کسی پیگیر کار دنیای مظلوم نیست و هم‌اکنون سوالاتی مطرح می‌شود که مسوولان سازمان بهزیستی کشور، استاندار کرمان، مدیرکل بهزیستی استان کرمان بایدپاسخگو باشند.

درس عبرتی از گذشته گرفته نشد

این نخستین‌بار نیست که کودکان در مراکز نگهداری سازمان بهزیستی مورد کودک‌آزاری قرار می‌گیرند. این ماجرا در کرمان در حالی روی داده است که پیش‌تر نیز یکی از مادریاران سازمان بهزیستی به دلیل تنبیه خارج از عرف بچه‌های تحت سرپرستی این سازمان محاکمه شد. او پشت دست کودکان تحت نظر خود را داغ کرده بود. در تابستان سال 87 نیز سه کودک چهار تا هفت ساله در شیرخوارگاه بهزیستی زنجان با قاشق داغ شده بودند. هرچند مسوولان بهزیستی در آغاز منکر این اقدام شدند اما بررسی‌های پزشکی قانونی نشان داد که حداقل سوختگی یکی از کودکان نمی‌توانسته کار خود کودک باشد چرا که پشت گردن محمد مهدی هفت ساله سوزانده شده بود. در شیرخوارگاه بهزیستی زنجان 11 کودک از شیرخوارگی تا سنین بالاتر حضور داشتند که قربانیان کودک آزاری نظیر مریم چهار ساله، زهرا پنج ساله و محمد‌مهدی هفت ساله نیز در میان آنها بودند. .....

 

مطالب فوق برگرفته از سایت تحلیلی خبری عرش نیوز ، با کد خبر 188078، مورخ 16.10.1392 می باشد. آدرس سایت اخذ اطلاعات: http://www.arshnews.ir .

 

 

نظر وبلاگ در خصوص مطالب فوق(وبلاگ قصد توهین یا هجمه بر هیچ فرد ، گروه و یا سازمانی را نداشته و حق سازمان بهزیستی و هر ذی نفع دیگری برای ارسال جوابیه و ارایه هرگونه توضیح مستند با در نظر گیری قوانین و رعایت اصول اخلاقی محفوظ است):

 

حسب وظیفه و تعهد حرفه ای بین وبلاگ و خوانندگان محترم باید به اطلاع برسانیم که مطالب فوق توسط روابط عمومی دادگستری استان کرمان (بر اساس بیانات دادستان عمومی و انقلاب استان جناب آقای یداله موحد)، تکذیب گردیده است.موحد بیان داشته که کمیسیون پزشکی قانونی مرکب از هفت پزشک متخصص، به صراحت موضوع تعرض جنسی به کودک را منتفی اعلام و سلامت او را تایید کردند و محرز شد که این گزارش و انتشار آن مغرضانه و از اساس کذب بوده است و از این طریق، نسبت به این مددجوی بهزیستی هتک حیثیت شده است. وی عنوان داشت که اشاعه غیر مسوولانه این اکاذیب مورد توجه و سوء استفاده برخی از رسانه های بیگانه و ضد نظام قرار گرفت . موحد گفت: بدیهی است تمام کسانی که به هر نحو در نشر اکاذیب مربوط به تعرض جنسی نسبت به این دختر بچه مداخله داشتند در مقابل رفتار خود مسوول خواهند بود و این امر را باید پذیرا باشند و همانگونه که برای حیثیت خود ارزش قائل هستند به آبروی این دختر بچه نیز اهمیت بدهند.دادستان عمومی و انقلاب کرمان تاکید کرد: دادسرا وظیفه دارد این موضوع را که موجب تشویش اذهان عمومی شده تا حصول نتیجه و تنبیه متخلفان پیگیری کند.

مطالب فوق برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان کرمان ، با کد خبر 81013240 ، مورخ 7.11.1392 می باشد. آدرس سایت اخذ اطلاعات: http://www7.kerman.irna.ir .

 

صحت یا عدم صحت موردی اخباری از این جنس برای وبلاگ حاضر، اهمیت چندانی ندارد. مهم نیست که آیا مصلحت بر تکذیب خبر بوده( مقابله با هجمه تبلیغاتی رسانه های بیگانه بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی) یا خبر واقعا کذب بوده است. ما صحت بر بر قول یک مرجع قانونی(دادستان استان) می گذاریم . اما آنچه که باید بدان اندیشید :

چنین جنایاتی تنها بدلیل ضعف نظارت در مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی ممکن است رخ داده یا رخ بدهد. حرف این نیست که سازمان بهزیستی نظارت بر مراکز ندارد، حرف حساب آن است که این سازمان هیچ سامانه نظارتی جامع و مانعی با ضمانت اجرایی کافی که بشکل مستمر و نظامند فعالیت کند، برای نظارت بر مراکز تحت پوشش تعریف نکرده است. حرف این نیست ک کارکنان خدوم بهزیستی در حوزه های اجرایی زحمت نمی کشند، خیر آنان از میزان وظیفه عادی خود نیز بیشتر زحمت می کشند. حرف بر نظام مند نبودن فرآیندها است. حرف آن است که زحمت تنها کافی نیست، تدوین و وجود ضمانت کافی برای اجرای قانون و دستوالعمل جامع الشرایط لازم است. با توجه به حضور برخی از افراد به نظر ما خاص بر حوزه مدیریت کلان و حوزه های نظارتی این سازمان، بعید بنظر می رسد که سازمان بهزیستی ،توانایی چنین کاری را داشته باشد(اگر غیر این می بود، تا حال دستورالعمل های تدوینی اصلاح و اجرا می شدند). سوال قابل طرح این است که خدای ناکرده در صورت وقوع چنین رخدادهایی، ضعف مدیریتی مسلم مدیران خاطی در چنین وضعیتی یا وضعیت های مشابه را باید به چه صورتی توجیه کرد و به چه گونه آنان را مجازات نمود. آیا وقوع  احتمالی چنین فجایایی در مورد یک بچه، وجدان هر انسان اندیشمند و صاحب غیرتی را نمی لرزاند؟آیا می توانید حتی تصور چنین فاجعه ای را برای کودک معصوم خود داشته باشید؟ تقصیر کودکان معصوم در مراکز تحت مدیریت سازمان بهزیستی چیست که چنین خطراتی آنان را تهدید می کند؟ در صورت وقوع احتمالی،چه کسی جوابگوی ضعف مدیریتی سازمان خواهد بود؟ نهادهای نظارتی و قانونی نظام مقدس اسلامی ما چرا ساکت نشسته و حداقل صحت یا کذب عرایض نویسندگان وبلاگ را پیگیری نمی کنند؟ یا علی

 


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
بهزیستی ، اخبار بهزیستی ، ficdsjd ، علی ربیعی ، بهزیستی پرس ، hofhv ficdsjd ، آسیب اجتماعی ، اعتیاد ، فقر ، متادون ، کمپ ، وزیر تعاون ، فقرزدایی ، رفاه اجتماعی ، aofhv ficdsjd ، ترک اعتیاد ، ربیعی ، قلی نیا ، مواد مخدر ، نقد بهزیستی ، همایون هاشمی ، کودکان کار ، کودکان خیابانی ، معلولان ، کودک آزاری ، کودکان کار ، مجلس شورای اسلامی ، دکتر قلی نیا ، شهرداری ، طلاق ، پیشگیری ، دیوان عدالت اداری ، داستانک ، درد ، حاشیه ، حقوق معلولان ، پزشک محوری ، جرم ، جک ، تغییر مدیر بهزیستی ، بودجه 93 ، بودجه بهزیستی ، انتصابات مدیریتی ، اس ام اس خنده دار ، اعتیاد زنان ، طنز ، زنان سرپرست خانوار ، سازمان بهزیستی ، ساماندهی کودکان خیابانی ، سیاست اجتماعی ، احمدی نژاد ، دکتر عزیزی ، سبد کالا ، لطیفه ، مدیریت بهزیستی ، مراکز بازتوانی ، مرگ 15 کودک ، مرکز توسعه پیشگیری ، کمیسیون اجتماعی ، فاطمه آلیا ، فکاهی ، صابری ، فحشا ، کمیسیون اجتماعی ، کودک خیابانی ، کودک کار ، مناسب سازی ، معلولیت ، مشایی ، کودکان خیابانی ، کودکان بی سرپرست ، کودکان معلول ، کور ، مشکلات بهزیستی ، مشکلات معلولین ، مصلحت‌اندیشی ، معصومه ابتکار ، معلول ، معلولین ، من یک روحانی هستم ، ناامیدی ، نابینا ، نارمک ، نارمک ، ناصر کاشانی ، نامه دویست تن از مددکاران اجتماعی ، نان یتیم ، ناهنجاری‌های ژنتیکی ، ناکارآمدی سازمانی ، نرگس پرستاری ، نظارت بر مهدها ، نظرات معلولین ، نفریه ، نقاشی ، همخانه ، همیار نوروزی ، وازدگی کارکنان ، وال استریت ، وبسایت های سازمان بهزیستی ، وبلاگ ، وجدان بیدار ، نمایندگان مجلس ، نوبت بهزیستی ، نورروز ، نیت بازدیدکنندگان ، هاشمی ، هدفمندسازی یارانه ها ، هدفمندی یارانه ها ، هزینه انتقاد ، هزینه ایاب و ذهاب ، هلال احمر ، همایش ملی ، مهد ستایش ، مهد سه ستاره ، مهد کودک ، کمربند ، کمیته امداد ، متولی حوزه اجتماعی ، مجلس ، کودکان بد سرپرست ، کودکان بهزیستی ، کمیسیون اجتماعی مجلس ، کنش سیاسی ، کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست ، وظایف بهزیستی ، وعده های بهزیستی ، وعده های همایون هاشمی ، یارانه اعتیاد ، یارانه برگ مشاوره ، یارانه نگهداری ، یتیم ، یتیم خانه ، یک چلوکبابی بزنیم ، کار مفید ، کارتن خواب ، کارتن خوابی زنان ، کاندیدای دولت ، کاهش فقر ، کرامت انسان ها ، فراکسیون حمایت از حقوق معلولین ، فراکسیون دفاع از حقوق معلولین مجلس ، فرزند خواندگی ، فرزند معلول ، فرزندان بهزیستی ، فروش املاک و اموال مازاد ، فساد اقتصادی ، فساد سازمانی ، فساد مالی ، فعالیت انتخاباتی ، صرفه جویی اعتبارات هزینه ای ، ضعف مدیریت ، ضعف مدیریت بهزیستی ، طرح تکریم ارباب رجوع ، طرح رسیدگی به اموال مسئولان ، طرح همیاران ، علی لاریجانی ، علی کریمی ، غلو درمانی ، غنیمت خوار ، قالیباف ، قانون برنامه پنجم ، قانون جامع حمایت معلولان ، قانون حمایت از معلولان ، فاطمه دانشور ، فقر زدایی ، فقر و فحشا ، کهریزک ، کودکان بی شناسنامه ، فیلم ، قوه قضاییه ، کار جهادی ، کفش پاره ، مرکز نارمک ، مستمری ، مستمری بهزیستی ، مستند ، مراکز مشاوره ، مراکز نگهداری ، مردار ، مدیریت سبز ، مدیریت محیط زیست ، مدیریت نمایشی ، ماده 190 ، مال نامشروع ، ماه عسل ، مجید ابهری ، مجید رضازاده ، محرومیت زدایی ، محمود محمد زاده ، مددکار ، مددکاران اجتماعی ، مدیر بهزیستی ، مدیر کل ، گرسنگی ، گرسنگی و سیری ، گرمخانه ، گروه همیار ، گزینه های روی میز ، گمرک ، لایحه بودجه ، لبخند ، لبنان ، ستاد انتخاباتی ، سرقت ، سرقت از بیت المال ، سرما ، سریال آوای باران ، سعید شبستری ، سفرهای استانی ، سفیران طلایی ، سفیران طلایی بهزیستی ، سلامت جسمی ، سلامت روانی معنوی و اجتماعی ، سمینار درمانی ، سنگدل ، سهام دار شدن ، سو استفاده فصل پنج بودجه ، سواستفاده ، سوال از رییس سازمان بهزیستی ، سوره ماعون ، سوژه ، سونامی کودکان کار ، رسول طالبی ، رئیس سازمان بهزیستی ، رانندگی ، راه چمنی ، راهبردهای تحول آفرین ، راهکارها ، رفت و آمد معلولان ، روحانی ، روز پدر ، روزنامه ایران ، روسپی گری ، رویا احمدیان ، رییس آینده بهزیستی ، رییس جمهور ، زنان خودسرپرست ، زنان روسپی ، سید سعید آرام ، سید منتظر شبر ، سیستان و بلوچستان ، شب های ناامیدی ، شبه خانواده ، شبیه پدر ، شبکه معلولین ، شعار ، شعار درمانی ، شعر ، ساماندهی کودکان کار و خیابانی ، سازمان نظام روانشناسی ، زنان معلول ، زهرا نوپرست ، زیر ساخت ، سازمان بازرسی ، عاطفه ، عذرخواهی رئیس جمهور ، عراق ، عروسک ، عزیزی ، عصر خبر ، عقب‌ماندگان جسمی و حرکتی و ذهنی ، علمداری ، شهرداری تهران ، شهریه مهد کودک ، شهید ، شورای شهر ، شیرخوارگاه آمنه ، شکایت از رسانه ، شکایت حقوقی ، اعتیاد مردان ، اعتیاد کودکان ، افزایش حقوق ، افشاگری ، افکار عمومی ، اقدامات بهزیستی ، الگوهای ترک اعتیاد ، امام رضا ، امنیت شغلی ، امور اجتماعی ، انتصابات ، استانداری ، استخدام سه درصد معلولان ، اشتغال ، اشتغال فرزندان تحت سرپرستی بهزیستی ، اشتغال معلولان ، اصحاب حلقه ، اعتبارات استانی ، اعتراض ، آسیب نوظهور ، آسیب‌دیدگان اجتماعی ، آسیب‌های اجتماعی ، آقا میری ، آمار آسیب ها ، آمار غیر واقعی ، آموزش شهروندی ، آموزش و پرورش ، آیین نامه اجرایی ماده 190 ، ابوالحسن فقیه ، اتباع خارجی ، اتهام بهزیستی ،
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ