سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

92/10/19
9:0 ص

تدبیر24 : در حالی که سه ماه از شروع به کار کابینه تدبیر و امید می گذرد هنوز مدیر نزدیک به اسفندیار رحیم مشایی با قدرت در سازمان بهزیستی مدیریت می کند و برخی گمانه زنی ها از لابی های پشت پرده برای ماندگاری این شخص حکایت دارد.عدم استقرار دیوان محاسبات در بسیاری از ردیف های بودجه ای بهزیستی به دلیل وجود درآمدهای پنهان از پرداخت های خیرین، دست مدیران این سازمان را برای هزینه های جانبی باز گذاشته است ... .


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تدبیر 24، همایون هاشمی از نیروهای سپاه است که از 18 شهریور سال 90 جایگزین سرهنگ احمد اسفندیاری، نظامی دیگر شد تا مدیریت این سازمان تخصصی اجتماعی را به دست بگیرد. او بدون کمترین واکنشی به عنوان ریاست سازمان بهزیستی منصوب شد. این در حالی بود که عملکرد شاخصی در پرونده مدیریت گذشته هاشمی دیده نمی شد .

مسئول بهداری بنیاد تعاون سپاه هیچ گاه تصور نمی کرد که روزی بر صندلی ریاست سازمانی عریض و طویل بنشیند که 30 هزار پرسنل دولتی و 200 هزار پرسنل در بخش غیردولتی را سرپرستی کند اما چنین شد و همایون هاشمی در طی چند دوره اخیر به رغم تغییر و تحولات زیاد در سطح دولت پیشین، همچنان در راس کار ماندگار شده است. سرهنگ، در زمان ابوالحسن فقیه به سازمان بهزیستی آمد و به سرعت مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی شد. با کنار رفتن فقیه از بهزیستی، همایون هاشمی به عنوان رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری سازمان بهزیستی به کار گماشته شد.سرهنگ، سپس با رایزنی های گسترده با نهاد ریاست جمهوری وقت به ویژه اسفندیار رحیم مشایی، گزارش عملکردی از سازمان بهزیستی دوران سرپرستی احمد اسفندیاری را به شیخ الاسلام وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارایه کرد که در شهریور سال 90 ناخودآگاه حکم ریاست بر سازمان بهزیستی را در ازای آن هدیه گرفت . اما دوران سرپرستی احمد اسفندیاری که به صورت غیرقانونی بیش از 16 ماه به درازا کشید. اسفندیاری می گوید: «قانون محدودیت سرپرستی تنها برای وزرای دولت است که سه ماهه است و برای سرپرست سازمانی مثل بهزیستی صدق نمی کند.» او در مدت سرپرستی، پا را از این هم فراتر گذاشت و برای مدیران خود حکم مدیریت می زد در حالی که خود سرپرست بود!
سفیران طلایی :

در روزهای پایانی دولت احمدی نژاد، سازمان بهزیستی طرحی را اجرا کرد که به سفیران طلایی شهرت پیدا کرد. طرحی که تلاش می کرد هنرمندان شناخته شده تلویزیون و ورزشکاران مشهور را جذب کند. این طرح معنایی جز همراه کردن بازیگران و ورزشکاران به نفع جریان انحرافی نداشت و هاشمی رئیس سازمان بهزیستی طراح اصلی این پروژه بود . در این طرح هنرمندانی چون؛ داود رشیدی، عزت الله انتظامی، رویا تیموریان، فرامرز قریبیان، الهام پاوه نژاد و پریوش نظریه، انوشیروان ارجمند و همچنین ورزشکارانی مانند مهدی مهدوی کیا، کریم باقری، علی کریمی، حسین شمس، امیر قلعه نویی، حمید سوریان، محمدرضا طالقانی و محمود خسروی وفا عنوان سفیران طلایی سازمان بهزیستی انتخاب شده اند. کامران نجف زاده، مسعود فراستی، اکبر عالمی و بهروز ریخته گران نیز از دیگر سفیران طلایی سازمان بهزیستی هستند.

سفیران طلایی می توانند به مراکز بهزیستی به صورت سرزده مراجعه و گزارش عملکرد دریافت کنند و در صورت بروز مشکلی در جهت ارایه خدمات به نیازمندان آن را به سازمان اعلام کنند . همچنین این افراد می توانند هر مبلغی که می خواهند از سوی سازمان بهزیستی به خانواده و یا شخص نیازمند پرداخت کنند.تاسیس بنیاد خیریه از دیگر اقداماتی است که سفیران انجام می دهند. به اعتقاد کارشناسان، عملکرد این طرح نه تنها گره ای از مددجویان و نیازمندان را برطرف نکرده و نمی کند بلکه تنها مدیران این سازمان را در رسانه ها مطرح کرده است. این در حالی است که سالانه تنها 40 هزار نفر به جمعیت معلول کشور افزوده می شود.
درآمدهای پنهان :

عدم استقرار دیوان محاسبات در بسیاری از ردیف های بودجه ای بهزیستی به دلیل وجود درآمدهای پنهان از پرداخت های خیرین، دست مدیران این سازمان را برای هزینه های جانبی باز گذاشته است که از ایرادهایی است که به این سازمان حمایتی وارد است. صاحب صندلی شماره یک خیابان فیاض بخش، در آغاز شکل گیری دولت روحانی با ساخت تیزرهای تلویزیونی به بزرگ نمایی عملکرد سازمان بهزیستی پرداخت که هزینه سرسام آوری را به دولت تحمیل کرد.از پروپاگاندای رسانه ای این سازمان می توان به رایگان شدن تمامی هزینه های درمان بیماران خاص اشاره کرد که از سوی رسانه ملی پوشش گسترده ای به آن داده شد. با گذشت چند ماه به شهادت این بیماران، وعده مدیران بهزیستی تاکنون عملی نشده است.


توانمند سازی در محاق :

از شعارهای سازمان بهزیستی دوران همایون هاشمی، توانمند کردن مددجویان به جای گداپروری بود. اشاره او همواره به کمیته امداد بوده که به چشم رقیب به این نهاد نگریسته است و ادعا می شد که این سازمان مددجویان را توانمند می کند و مثل برخی نهادها گداپروری نمی کند. در این میان سازمان بهزیستی آمار درستی از توانمندسازی مددجویان تحت پوشش خود ارایه نکرده است که حاکی از تحقق این امر باشد. مهم ترین طرحی که در این راستا اجرا شد، «طرح آفتاب» نام داشت که به عنوان طرح توانمندسازی مددجویان در سال پایانی دولت احمدی نژاد و در ایام پیش از انتخابات در بوستان های پایتخت برگزار می شد. مددجویانی که در این همایش پارکی شرکت می کردند از تسهیلات سازمان بهزیستی بهره می بردند و اگر به هر دلیل توان حضور نداشتند از عایدی این سازمان بی بهره می شدند.

این طرح تنها با انگیزه همراه کردن مددجویان تحت پوشش این سازمان با دولت انجام گرفت و به اعتقاد کارشناسان طرحی سطحی و غیرکارشناسی بود و همان گونه که پیش بینی می شد توانمندی هیچ مددجویی را رقم نزد. براساس طرح آفتاب، قرار بود کمبودهای افراد نیازمند که تامین آن از دست مسئولان بهزیستی استان ها خارج است، توسط مدیران و معاونان مربوطه بهزیستی کشور بررسی و برطرف بشود. هاشمی در این باره می گوید: «در طرح آفتاب، ‌معلولان و مددجویان به همراه خانواده هایشان یک روز شاد را در فضای صمیمی در کنار مسئولان این سازمان سپری می کنند. معلولان جسمی حرکتی به علت شرایط دشوار تردد کمتر از منزل خارج می شوند و طرح آفتاب، فرصت خوبی را برای حضور این افراد در طبیعت فراهم خواهد کرد، زیرا این طرح باعث می شود تا مددجویان از حالت انزوا خارج شده و از گوشه های خلوت خانه به بیرون آمده و یک روز شاد را تجربه کنند» .

عدم همکاری در ساماندهی معضلات اجتماعی :

عدم همکاری سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان خیابانی، زنان ویژه و متکدیان شهر، شهرداری تهران را وادار به ورود عملی به ساماندهی مستقل معضلات اجتماعی پایتخت کرد. این در حالی است که برخلاف توافق نامه قبلی، سازمان بهزیستی می بایست افراد آسیب دیده شهری را پذیرش کند اما این سازمان در سال های اخیر هیچ گونه همکاری با شهرداری تهران نداشته است. این عدم همکاری موجب گسترش معضلات شهری در کلان شهر تهران شده که آسیب آن بر دوش شهروندان سنگینی می کند.

بن پخش کن :

سازمان بهزیستی شخصی را سرپرست معاونت پارلمانی مجلس منصوب کرده که او به عنوان «بن پخش کن» شناخته می شود. این شخص با مدرک دیپلم در دو سال اخیر تنها وظیفه داشته بن هایی را میان نمایندگان مجلس توزیع کند. این سازمان هدف از پخش این بن ها را توزیع در میان مراجعه کنندگان و نیازمندان حوزه انتخابیه نمایندگان عنوان کرده است . هیچ دستگاه نظارتی تاکنون از سازمان بهزیستی در این خصوص تحقیق و بازرسی نکرده که این بن ها با چه هدفی توزیع شده است که لازم است آقایان و خانم های مجلس به ویژه حسین مظفر، فاطمه آلیا، مهرداد بذرپاش و عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس باید پیگیر این بحث باشند.

حلقه مشاوران :

حلقه مشاوران سازمان بهزیستی در سال های دوران ریاست همایون هاشمی بسیار وسیع بوده است. جایگاه مشاوران در این سازمان هر روز گسترده تر شده است.بیش از 20 مشاور در بهزیستی، همایون هاشمی را یاری می دادند. از نکات جالب ایجاد مشاور امنیتی بوده که ضرورت آن برای یک سازمان حمایتی مشخص نشده است . مشاور مطبوعاتی سرهنگ هاشمی اما در این میان نقش هدایت رسانه ای برای پیشبرد اهداف و پوشش مثبت عملکرد سطحی این سازمان را به عهده داشته است. این مسائل تنها گوشه ای از عملکرد اشتباه و تبلیغاتی مدیری بوده است که در دوران مسئولیت خود به بقای پست خود می اندیشیده است .باید دید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چگونه با اقدامات سطحی سازمان بهزیستی به ویژه در سال های اخیر برخورد خواهد کرد و یا آن که دست کم پیش از برکناری همایون هاشمی حسابرسی دقیقی بر روی بودجه و عملکرد آن داشته باشد. از سوی دیگر باید دید آیا مجلس در راستای بررسی وضعیت مالی این سازمان پروژه تحقیق و تفحص از این سازمان عریض و طویل را آغاز می کند .

سازمانی که وظیفه ساماندهی معضلات اجتماعی را دارد و باید در جهت توانمندسازی مددجویان قدم بردارد و وظایف دیگری غیر از رسانه کردن مدیران اش به عهده دارد. علی ربیعی باید پاسخ دهد چگونه مدیران جریان موسوم به انحرافی هنوز در راس آن مشغول کارند. کاوه اشتهاردی معاونت فرهنگی و اجتماعی تغییر نیافته است. عطاریان مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری نیز یکه تازی می کند . آقای وزیر باید شخصی را به عنوان رئیس سازمان بهزیستی بگمارد که دست کم از مواجهه با مددجویان نهراسد و از پوشش شیشه دودی خودرواش خارج شده و در کف جامعه با معضلات اجتماعی مواجه شود. چرا که جامعه تنها با نخبگان اداره نمی شود و بخش اعظم این مردم ولی نعمتان این انقلاب اند و اینک نادیده شده اند.

مطالب فوق برگرفته از سایت تدبیر 24، با کد مطلب 10187 مورخ 1392.9.13 می باشد.

آدرس سایت اخذ اطلاعات: http://tadbir24.ir .

......

نظر وبلاگ در خصوص مطالب فوق(وبلاگ قصد توهین یا هجمه بر هیچ فرد ، گروه و یا سازمانی را نداشته و حق سازمان بهزیستی و هر ذی نفع دیگری برای ارسال جوابیه و ارایه هرگونه توضیح مستند با در نظر گیری قوانین و رعایت اصول اخلاقی محفوظ است):

به منظور اظهار نظر درست در خصوص مطالب فوق و کامنت های مخاطبین ، ارایه نظر را می بایست در دو بخش مجزا مورد بحث و بررسی قرار داد.

در خصوص مطالب اشاره شده در متن مقاله تنها می توان گفت که نویسنده مقاله فردی حرفه ای در زمینه تهیه مطلب بوده که در کنار گراهای اطلاعاتی دریافتی توانسته است حساسیت های لازم را در مخاطب ایجاد کند( هر چند متاسفانه در برخی موارد زیاده روی هایی دیده می شود). کارکرد اصلی قابل استفاده از مقاله(ورای افشاگری ها، جنجال ها، باز شدن درد دل مخاطبین و ...) نیز جهت سازمان بازرسی ، دیوان محاسبات ، مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم ، دفتر وزارتی و شخص وزیر محترم ، بالغ بر 20دستگاه ، بخش و فرآیند نظارتی موجود در دولت و مواردی همانند خواهد بود. که بدور از جنجال ها اقدام به بررسی صحت یا کذب مطالب کنند.

اما جالب تر از متن، حاشیه آن یا کامنت های منعکس شده می باشد. توامانی از افشاگری ها، بیان احساسات ، گستاخی های موردی، نمونه هایی از پرده دری ها ، بیان مشکلات، انتقال و فریاد تمایلات ، فوران صداهای اعتراض سرکوب شده ، کوبیدن های هدایت شده ، حمایت های نابجا و مزدوری و غیره( ببخشید اگر بی پرده نوشتیم) . در کنار نظرات و عقاید خوب کاربران و خوانندگان متن، بررسی کلی کامنت ها نشان دهنده وجود سه جریان نادرست است. جریانی که بشکلی آشکار از رئیس سازمان حمایت کرده و قصد تبرئه وی را دارند(حتی شده با خرج کردن از بیانات مقام معظم رهبری ، خرج از رئیس جمهور و غیره). جریانی که به هر شیوه ممکن قصد تخریب رئیس سازمان را دارند ( بولد کردن نظامی بودن وی، ارتباط با مشایی ، ارتباط با حلقه خاص دور بر ایشان و غیره) و در نهایت جریان خاصی که قصد ماهی گیری از آب گل الود را داشته و ضمن کوبیدن رئیس فعلی و همنوایی با جریان دوم، سایر رقبای احتمالی و افراد دور و نزدیک را نیز بی نصیب نمی گذارند(همانند کامنت های کاربری بنام دلسوز متعهد؟؟؟).

جسارتا پیشنهاد ما این است که در چنین فضاهایی جهت تحقق نتیجه مطلوب و همگرا با منافع ملی و احقاق سریعتر و کم هزینه تر حقوق جامعه تحت پوشش سازمان، بجای بیان صرف نظر و عقیده اقدام به ارایه مستندات واقعی گردد. بر این اساس قصد ما تخریب نخواهد بود. قصد ان است که حق دار به حق خود برسد.

نکته دیگری که برخی از دوستان همکار وبلاگ ما گزارش کرده اند این بود که سایت در انعکاس کامنت ها بعضا سوگیری داشته و گزینشی عمل کرده است. امید است که این برداشت غلط بوده باشد و افشاگری ها در محیطی سالم انجام شود.


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
بهزیستی ، اخبار بهزیستی ، ficdsjd ، علی ربیعی ، بهزیستی پرس ، hofhv ficdsjd ، آسیب اجتماعی ، اعتیاد ، فقر ، متادون ، کمپ ، وزیر تعاون ، فقرزدایی ، رفاه اجتماعی ، aofhv ficdsjd ، ترک اعتیاد ، ربیعی ، قلی نیا ، مواد مخدر ، نقد بهزیستی ، همایون هاشمی ، کودکان کار ، کودکان خیابانی ، معلولان ، کودک آزاری ، کودکان کار ، مجلس شورای اسلامی ، دکتر قلی نیا ، شهرداری ، طلاق ، پیشگیری ، دیوان عدالت اداری ، داستانک ، درد ، حاشیه ، حقوق معلولان ، پزشک محوری ، جرم ، جک ، تغییر مدیر بهزیستی ، بودجه 93 ، بودجه بهزیستی ، انتصابات مدیریتی ، اس ام اس خنده دار ، اعتیاد زنان ، طنز ، زنان سرپرست خانوار ، سازمان بهزیستی ، ساماندهی کودکان خیابانی ، سیاست اجتماعی ، احمدی نژاد ، دکتر عزیزی ، سبد کالا ، لطیفه ، مدیریت بهزیستی ، مراکز بازتوانی ، مرگ 15 کودک ، مرکز توسعه پیشگیری ، کمیسیون اجتماعی ، فاطمه آلیا ، فکاهی ، صابری ، فحشا ، کمیسیون اجتماعی ، کودک خیابانی ، کودک کار ، مناسب سازی ، معلولیت ، مشایی ، کودکان خیابانی ، کودکان بی سرپرست ، کودکان معلول ، کور ، مشکلات بهزیستی ، مشکلات معلولین ، مصلحت‌اندیشی ، معصومه ابتکار ، معلول ، معلولین ، من یک روحانی هستم ، ناامیدی ، نابینا ، نارمک ، نارمک ، ناصر کاشانی ، نامه دویست تن از مددکاران اجتماعی ، نان یتیم ، ناهنجاری‌های ژنتیکی ، ناکارآمدی سازمانی ، نرگس پرستاری ، نظارت بر مهدها ، نظرات معلولین ، نفریه ، نقاشی ، همخانه ، همیار نوروزی ، وازدگی کارکنان ، وال استریت ، وبسایت های سازمان بهزیستی ، وبلاگ ، وجدان بیدار ، نمایندگان مجلس ، نوبت بهزیستی ، نورروز ، نیت بازدیدکنندگان ، هاشمی ، هدفمندسازی یارانه ها ، هدفمندی یارانه ها ، هزینه انتقاد ، هزینه ایاب و ذهاب ، هلال احمر ، همایش ملی ، مهد ستایش ، مهد سه ستاره ، مهد کودک ، کمربند ، کمیته امداد ، متولی حوزه اجتماعی ، مجلس ، کودکان بد سرپرست ، کودکان بهزیستی ، کمیسیون اجتماعی مجلس ، کنش سیاسی ، کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست ، وظایف بهزیستی ، وعده های بهزیستی ، وعده های همایون هاشمی ، یارانه اعتیاد ، یارانه برگ مشاوره ، یارانه نگهداری ، یتیم ، یتیم خانه ، یک چلوکبابی بزنیم ، کار مفید ، کارتن خواب ، کارتن خوابی زنان ، کاندیدای دولت ، کاهش فقر ، کرامت انسان ها ، فراکسیون حمایت از حقوق معلولین ، فراکسیون دفاع از حقوق معلولین مجلس ، فرزند خواندگی ، فرزند معلول ، فرزندان بهزیستی ، فروش املاک و اموال مازاد ، فساد اقتصادی ، فساد سازمانی ، فساد مالی ، فعالیت انتخاباتی ، صرفه جویی اعتبارات هزینه ای ، ضعف مدیریت ، ضعف مدیریت بهزیستی ، طرح تکریم ارباب رجوع ، طرح رسیدگی به اموال مسئولان ، طرح همیاران ، علی لاریجانی ، علی کریمی ، غلو درمانی ، غنیمت خوار ، قالیباف ، قانون برنامه پنجم ، قانون جامع حمایت معلولان ، قانون حمایت از معلولان ، فاطمه دانشور ، فقر زدایی ، فقر و فحشا ، کهریزک ، کودکان بی شناسنامه ، فیلم ، قوه قضاییه ، کار جهادی ، کفش پاره ، مرکز نارمک ، مستمری ، مستمری بهزیستی ، مستند ، مراکز مشاوره ، مراکز نگهداری ، مردار ، مدیریت سبز ، مدیریت محیط زیست ، مدیریت نمایشی ، ماده 190 ، مال نامشروع ، ماه عسل ، مجید ابهری ، مجید رضازاده ، محرومیت زدایی ، محمود محمد زاده ، مددکار ، مددکاران اجتماعی ، مدیر بهزیستی ، مدیر کل ، گرسنگی ، گرسنگی و سیری ، گرمخانه ، گروه همیار ، گزینه های روی میز ، گمرک ، لایحه بودجه ، لبخند ، لبنان ، ستاد انتخاباتی ، سرقت ، سرقت از بیت المال ، سرما ، سریال آوای باران ، سعید شبستری ، سفرهای استانی ، سفیران طلایی ، سفیران طلایی بهزیستی ، سلامت جسمی ، سلامت روانی معنوی و اجتماعی ، سمینار درمانی ، سنگدل ، سهام دار شدن ، سو استفاده فصل پنج بودجه ، سواستفاده ، سوال از رییس سازمان بهزیستی ، سوره ماعون ، سوژه ، سونامی کودکان کار ، رسول طالبی ، رئیس سازمان بهزیستی ، رانندگی ، راه چمنی ، راهبردهای تحول آفرین ، راهکارها ، رفت و آمد معلولان ، روحانی ، روز پدر ، روزنامه ایران ، روسپی گری ، رویا احمدیان ، رییس آینده بهزیستی ، رییس جمهور ، زنان خودسرپرست ، زنان روسپی ، سید سعید آرام ، سید منتظر شبر ، سیستان و بلوچستان ، شب های ناامیدی ، شبه خانواده ، شبیه پدر ، شبکه معلولین ، شعار ، شعار درمانی ، شعر ، ساماندهی کودکان کار و خیابانی ، سازمان نظام روانشناسی ، زنان معلول ، زهرا نوپرست ، زیر ساخت ، سازمان بازرسی ، عاطفه ، عذرخواهی رئیس جمهور ، عراق ، عروسک ، عزیزی ، عصر خبر ، عقب‌ماندگان جسمی و حرکتی و ذهنی ، علمداری ، شهرداری تهران ، شهریه مهد کودک ، شهید ، شورای شهر ، شیرخوارگاه آمنه ، شکایت از رسانه ، شکایت حقوقی ، اعتیاد مردان ، اعتیاد کودکان ، افزایش حقوق ، افشاگری ، افکار عمومی ، اقدامات بهزیستی ، الگوهای ترک اعتیاد ، امام رضا ، امنیت شغلی ، امور اجتماعی ، انتصابات ، استانداری ، استخدام سه درصد معلولان ، اشتغال ، اشتغال فرزندان تحت سرپرستی بهزیستی ، اشتغال معلولان ، اصحاب حلقه ، اعتبارات استانی ، اعتراض ، آسیب نوظهور ، آسیب‌دیدگان اجتماعی ، آسیب‌های اجتماعی ، آقا میری ، آمار آسیب ها ، آمار غیر واقعی ، آموزش شهروندی ، آموزش و پرورش ، آیین نامه اجرایی ماده 190 ، ابوالحسن فقیه ، اتباع خارجی ، اتهام بهزیستی ،
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ